So proud to present our project 

Rösli

For events on the water in Vilvoorde
in collaboration with “De Kruitfabriek” 

Wat is Rösli?

Na ongeveer 2,5 jaar werkzaamheden werd Rösli tot een beveiligd, multifunctioneel en proper schip omgetoverd dat de charme van het verleden heeft behouden. We kunnen eindelijk aankondigen dat Rösli operationeel is om conferenties, vergaderingen, expos, shows, pop-up projecten en nog veel meer te organiseren… op het water. 

Waar ligt het? 

Omdat Rösli 55 meter lang is, kan men het schip niet missen. Het ligt vlakbij een originele locatie in Vilvoorde die zowel het industriële verleden van de stad als de stedelijke cultuur van vandaag weerspiegelt, namelijk de Kruitfabriek.

Wat betekent het?  

Rösli is een Zwitsers-Duits woord en betekent “roosje”. Voor uw gemak hebben we besloten om de umlaut op de o te laten vallen voor de naam van de website. We hoorden dat het gemakkelijker zal zijn om ons te vinden… En dit is hoe men Rösli uitspreekt: Reusli (de ö is als de eu van deur) 

Boeking 

We werken graag samen met de Kruitfabriek, waarvoor het schip momenteel een soort uitbreiding is omdat de tuin wat ingekort is. Aanvragen voor beschikbaarheid, prijzen enz. voor de zaal en/of het terras moeten worden verzonden naar: info@dekruitfabriek.com

Een eerste bezoek voorafgaand aan de boeking wordt sterk aanbevolen. Om een afspraak te maken moet u contact met ons opnemen via info@rosli.be en wij laten u graag het schip zien. Een tweede bezoek is verplicht met de Kruitfabriek (bv. voor de logistiek, …)

Wie zijn wij? 

Een Zwitsers-Belgisch koppel dat sinds 2017 bezig is met wat wij “ons levensproject” noemen.
En nee, we hebben elkaar niet in Zwitserland, noch in België ontmoet, maar in Egypte… 🙂
We trouwden enkele jaren geleden in Brussel en vestigden ons in 2002 in Vilvoorde. 

Contacteer ons

  • info@rosli.be
  • or SMS via 0474/49 36 37